Disclaimer

Inhoud

Ik doe mijn uiterste best om de informatie op deze website zo correct en actueel mogelijk te houden. Maar het kan natuurlijk altijd eens gebeuren dat er iets op de website per ongeluk verkeerd beschreven staat, dat informatie veroudert of niet meer volledig is. Hier kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Links

Soms plaats ik op deze website links of verwijzingen naar andere partijen. Houdt er rekening mee dat ik niet verantwoordelijk ben voor de inhoud van deze websites. Wees dus altijd voorzichtig met het gebruik van de informatie die op deze websites genoemd wordt.

Intellectueel eigendomsrecht

Alle informatie en afbeeldingen op onze website vallen onder het intellectueel eigendomsrecht van SaluForte. Het is daarom niet toegestaan om zonder schriftelijke toestemming informatie op deze website openbaar te maken, te kopiëren of te bewerken.
Wil je informatie van deze website gebruiken? Neem dan contact met mij op. Je mag wel citaten van de website overnemen, maar gebruik dan een bronvermelding en laat het mij weten. Ook zelf maak ik gebruik van een bronvermelding als ik informatie gebruik van derden. 
Er staan ook afbeeldingen op deze website die door andere partijen zijn gemaakt. In dat geval heb ik toestemming gekregen om deze te gebruiken.